Cumartesi, Ağustos 13, 2005

sahhaflar ve ikinci el kitapcilar

İki meslekte aynı gibi gorunsede arada onemli farklar vardır aslında. ikinci el kitapçılar daima ucuz kitap satarlar, romanlar, hikaye kitapları, çocuk kitapları bunlardan bir kacı...sahhaflar ise bunun cok daha otesindedir. bulunmayanı bulur, kitaplar hakkında bilinmeyini bilir, nadir baskı kitaplar, imzalı kitaplar, ilk baskı kitaplar, osmanlıca, yunanca, arapca, ermenice dilinde kitaplardan en az biri hakkında konuya hakim digerlerinide onune koydugunuzda yorum yapabilendir..ikinci el kitapcılarda kitaplar cidden ucuz olur vay be dersiniz iyi fiyata aldım. ama sahhaf dukkanlarından alacaginiz bir kitap pekte ucuz olmayabilir cunku o kitabı bir daha bulamama ihtimaliniz vardır. daha sayısız farkı olan bu iki eski kitap sektoru gunumuzde içiçe girmiştir, karışmıştır, kim ikinci el kitapcı kim sahhaf belli degildir...

4 Comments:

At 5:40 ÖS, Blogger life said...

Keşke her kitapçı bir sahhaf olsa.Şimdi önemli olan ticaret:(

 
At 6:00 ÖS, Anonymous Adsız said...

Excellent, love it!
lamborghini diablo picture 25x6.0 tires casio exilim ex-z57 digital camera http://www.american-tire.info/Tractor-tires-for-container-gardens.html truck tire changer Hot perfect small boobs http://www.orgy-movies.info/Squirt-blondes.html Stronger tramadol seroquel L60-14 tire

 
At 6:14 ÖS, Blogger bireyus said...

kardes kutuphane.blogspot u ben alacaktım.almışsın hayırlı olsun.www.bilgiislemmerkezim.blogspot.com benim bloğun adresi.Bilgisayarla sorunun varsa bakabilirsin.

 
At 7:35 ÖS, Blogger Eeski.com said...

Merhaba sahaflar hakkında yazdığınız yazı için teşekkürler. Sahaflık kitaplarımızı internetten satışa sunduğumuz sitemizi izniniz olursa tanıtmak istedim.
sahaf sitemiz eeski.com da araştırma, roman, hikaye, nadir kitaplar, osmanlıca eserler, beyaz dizi kitapları vb ... bulunmaktadır.

 

Yorum Gönder

<< Home